Individuele wandelaars


Verkoop van de startkaarten:

Op dinsdag kunt u een startkaart kopen tijdens de voorinschrijving op het startbureau. Ook kunt u op woensdag voor de start nog een kaart kopen op het startbureau. Dagkaarten kunt u kopen op de dag dat u wilt deelnemen aan de avondvierdaagse. Deze kaarten zijn verkrijgbaar op het startbureau.

 

Openingstijden startbureau:

Dinsdag voorinschrijving van 19.00 uur tot 20.30 uur.

Woensdag t/m vrijdag van 18.00 uur tot 20.30 uur.

Zaterdag vanaf 9.45 uur tot einde evenement.

 

Tarieven startkaarten:

Wij vragen voor elke startkaart een bedrag van €5,- ongeacht welke afstand u wilt lopen.

Voor dagkaarten vragen wij een bedrag van €2.50 ongeacht welke afstand u wilt lopen.

Op het startbureau kan er echter alleen met contanten betaald worden. Pinnen is niet mogelijk!

 

Starttijden:

Voor de individuele wandelaar(s) worden de routes doordeweeks uitgedeeld vanaf 19.00 uur.

Voor de individuele wandelaar(s) worden de routes op zaterdag uitgedeeld vanaf 10.30 uur.

Het is de bedoeling dat u uw startkaart elke avond mee naar huis neemt. Op vertoon van de startkaart krijgt u de volgende wandeldag de route uitgereikt. Tip: laat uw kaart wel afstempelen op de markt, anders krijgt u geen medaille.

 

Algemene informatie:

  • Om te mogen deelnemen aan de vierdaagse is een minimumleeftijd gesteld. Boven de 16 jaar mag iedereen individueel lopen. Onder de 16 jaar is het verplicht om met begeleiding te lopen. De leid(st)er moet minimaal 16 jaar of ouder zijn en is verantwoordelijk.
  • Wij adviseren individuele wandelaars om in het buitengebied tussen de groepen te gaan lopen (aan de rechterkant van de weg). Automobilisten of landbouwvoertuigen komen dan niet aan het slingeren. Ook is dit voor uw eigen veiligheid.
  • De routes staan niet in de krant vanwege zwartlopers. Daarnaast vertrekken mensen eerder waardoor ze stempelposten missen en de verkeersregelaars nog niet op hun post staan. We willen dit evenement voor iedereen zo veilig mogelijk laten verlopen.
  • Men dient uiterlijk elke avond om 22.30 uur binnen te zijn. Op zaterdag dient men uiterlijk om 14.30 uur binnen te zijn.
  • De start en finish is altijd op de markt.
  • Er mag met nordic walking stokken gewandeld worden, zolang de stokken gebruikt worden waarvoor ze ook bedoeld zijn. Andere wandelaars mogen hierdoor niet gehinderd worden.
  • Honden mogen meelopen mits ze zijn aangelijnd (ook in het buitengebied).